VERZENDEN & RETOURNEREN

 

De verzendkosten voor het versturen van reguliere pakketjes binnen Nederland zijn € 6,75. Bestellingen vanaf € 40,00 verzenden wij gratis binnen Nederland.

  

Uw pakketje laten bezorgen bij een afhaalpunt in de buurt

U kunt er ook voor kiezen uw bestelling op een PostNL afhaalpunt te laten bezorgen. Er zijn honderden afhaalpunten die u kunt selecteren waardoor er altijd eentje bij u in de buurt zit. Hierdoor hoeft u ook voor grotere pakketjes niet meer thuis te zijn en kunt u uw bestelling afhalen waar en wanneer u wilt. Vanaf € 40,00 is dit kosteloos. Indien u in het weekend voor deze optie kiest, kunt u op dinsdag uw pakketje afhalen. 

Een afhaalpunt selecteren kan bij stap 3 van het bestellen. U hoeft hiervoor bij stap 2 geen "ander adres" aan te vinken. De website bekijkt bij stap 3 namelijk aan de hand van uw eigen postcode welke afhaalpunten in de buurt gevestigd zijn. U hoeft dit daardoor dus niet zelf uit te zoeken.
  

Verzending naar België en Duitsland

Alle bestellingen worden via pakketpost verzonden. De gemiddelde levertijd van pakketjes is 2 dagen maar vaak is een pakket er al de volgende dag. De verzendkosten voor pakketjes naar België en Duitsland bedragen € 13,00 vanaf € 90,00 is dit portovrij.