BETAALMETHODEN

 
Bij CBDdruppel.nl betaalt u veilig en gemakkelijk. Wij bieden u graag een ruime keuze aan betaalmethoden aan en berekenen hier in alle gevallen geen transactiekosten voor die wij zelf wel af moeten dragen.iDEAL is een van de snelste en veiligste online betaalmethodes voor Nederlandse consumenten. Het is veilig en de betaling wordt direct verwerkt. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan kun je zonder dat je je apart hoeft aan te melden direct gebruik maken van iDEAL. Je hebt dan alleen de inloggegevens van je eigen internetbankieren nodig en de rest wijst zichzelf.

  • iDEAL is net zo vertrouwd en veilig als uw eigen internetbankieren.
  • iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken.
  • Snelle manier van betalen waardoor uw bestelling direct verzonden kan worden. 

Mollie Logo

 

Vooraf overmaken

Als u kiest voor deze betaalmethode, dan kunt u "Bank" selecteren bij het stap 2 van het bestellen en de bestelling vervolgens normaal afronden. U ontvangt na de bestelling bevestigd te hebben een orderbevestiging en een factuur van ons per mail. Vervolgens ontvangt u automatisch van onze "Payment provider Mollie" instructies voor de overboeking.

Overschrijvingen zijn doorgaans dezelfde dag bij ons binnen en bestellingen worden op dat moment ook direct verwerkt. Bij het overmaken gelieve het kenmerk van Mollie vermelden.

U vindt deze in de orderbevestiging die u na het bestellen ontvangt.

  • Gemakkelijk en veilig zelf het bedrag overmaken via uw eigen bank

Wilt u liever op een andere manier betalen of heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons via [email protected] bereiken op telefoonnummer <Binnenkort beschikbaar>.

Onze bankgegevens zijn:
 
CBDdruppel.nl

Rabobank
IBAN: .........
BIC: RABONL2U